top of page

Ons team

1Golfpatroon.png

Even voorstellen
Maak kennis met ons gedreven team!

1Stippellijntje.png
Kader_Ons_Team_Lisan.png

Lisan

Kader_Ons_Team_Femke.png

Femke

Kader_Ons_Team_Joyce.png

Joyce

Mijn naam is Lisan Althuizen - Hikspoors, 27 jaar jong en woon met mijn partner Davy en dochtertje Fem in Deurne. Na een aantal jaren met plezier bij een kinderdagverblijf te hebben gewerkt, gevolgd door een gastouderopvang bij ons thuis werd het tijd voor deze stap. Ik kijk er naar uit om elke dag weer samen met mijn leuke collega's en de geweldige kinderen een fijne dag te hebben, om hier een tweede thuis voor ze te zijn.


Verder houd ik er in het weekend van om gezellig met vrienden/vriendinnen en/of familie leuke dingen te doen. 

Tot snel!

Ik ben Femke Koppens, 42 jaar en woon samen met mijn man Frank en 4 kinderen (Teun,Sanne,Niek en Giel) in de St Jozefparochie. 


Ik werk al 22 jaar in de kinderopvang en doe dat iedere dag met heel veel plezier. 


Als de kinderen een fijne dag hebben gehad, dan ga ik met een voldaan gevoel naar huis. 

Buiten het werk om doe ik graag leuke dingen met het gezin, ben ik een echte voetbalmoeder die bijna iedere zaterdag enthousiast langs de kant staat. Verder ga ik graag uit eten en wandel ik graag.

Mijn naam is Joyce van Maris en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man John, dochtertje Zoë en mijn zoontje Jaivy in Deurne. Inmiddels werk ik alweer 12 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag en woensdag. 

 

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ONS Speelhofke maar vooral ook een leuke en leerzame tijd hebben. Elk kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen nou juist zo mooi. 

 

In mijn vrije tijd hou ik van leuke dingen doen met het gezin en maak ik graag een wandeling met onze hond. Verder ga ik graag uiteten en winkelen.

Kader_Ons_Team_Iris.png

Iris

Kader_Ons_Team.png
Kader_Ons_Team.png

Ik ben Iris Vervoordeldonk, 19 jaar en woon met mijn ouders en zussen in Liessel. In juni 2022 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster behaald. Hierna ben ik doorgegaan met de hbo opleiding Pedagogiek op de HAN in Nijmegen. Op maandag loop ik stage en daarbij ben ik in de vakanties hier te vinden als medewerker. Ik vind het erg leuk dat ik hier mag komen stage lopen en werken!

 

Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en ze daarbij te begeleiden. Werken met kinderen is altijd gezellig en daarom is geen dag hetzelfde!

 

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen!

bottom of page