top of page

Ons team

1Stippellijntje.png
1Golfpatroon.png

Even voorstellen
Maak kennis met ons gedreven team!

Lisan.png
Lisan.jpg

Lisan

Mijn naam is Lisan Althuizen - Hikspoors, 29 jaar jong en woon samen met mijn partner Davy en dochtertjes Fem en Suus in Deurne. Na een aantal jaren met plezier bij een kinderdagverblijf te hebben gewerkt, gevolgd door een gastouderopvang bij ons thuis werd het tijd voor deze stap. Ik geniet elke dag weer samen met mijn leuke collega's en de geweldige kinderen. Het belangrijkste vind ik om met z'n allen een fijne dag te hebben en om hier een tweede thuis voor ze te zijn.

Verder houd ik er in het weekend van om gezellig met vrienden/vriendinnen en/of familie leuke dingen te doen. 

Tot snel!

Femke.png
Femke.jpg

Femke

Ik ben Femke Koppens, 43 jaar en woon samen met mijn man Frank en 4 kinderen (Teun, Sanne, Niek en Giel) in de St Jozefparochie. 


Ik werk al vele jaren in de kinderopvang en doe dat iedere dag met heel veel plezier. 


Als de kinderen een fijne dag hebben gehad, dan ga ik met een voldaan gevoel naar huis. 

Buiten het werk om doe ik graag leuke dingen met het gezin, ben ik een echte voetbalmoeder die bijna iedere zaterdag enthousiast langs de kant staat. Verder ga ik graag uit eten en wandel ik graag.

Joyce.png
Joyce.jpg

Joyce

Mijn naam is Joyce van Maris en ik ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn man John, dochtertjes Zoë en Isa en mijn zoontje Jaivy in Deurne. Inmiddels werk ik alweer vele jaren met veel plezier in de kinderopvang. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag en woensdag. 

 

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ONS Speelhofke maar vooral ook een leuke en leerzame tijd hebben. Elk kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen nou juist zo mooi. 

 

In mijn vrije tijd hou ik van leuke dingen doen met het gezin en maak ik graag een wandeling met onze hond. Verder ga ik graag uiteten en winkelen.

Kader_Ons_Team_Iris.jpg
Iris.jpg

Iris

Ik ben Iris Vervoordeldonk, 20 jaar en woon met mijn ouders en zussen in Liessel. In juni 2022 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster behaald. Hierna ben ik doorgegaan met de hbo opleiding Pedagogiek op de HAN in Nijmegen. Tijdens deze opleiding liep ik stage bij ONS Speelhofke. Het studeren was toch niet zo mijn ding en daarom ben ik nu extra blij dat ik hier mag komen werken!

 

Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en ze daarbij te begeleiden. Werken met kinderen is altijd gezellig en daarom is geen dag hetzelfde!

 

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen!

Kader_Ons_Team_Monica.jpg
Kader_Ons_Team_Monica_edited.jpg

Monica

Ik ben Monica Linckens, 38 jaar en woon samen met mijn partner Mark en mijn dochters Senna, Pien en bonuszoon Dean in Deurne. Ik werk inmiddels al vele jaren in de kinderopvang. En nog steeds met veel plezier! 

 

Ik vind het belangrijk om de kinderen een vertrouwde, veilige en gezellige omgeving te bieden waarin ze spelenderwijs zichzelf kunnen blijven ontwikkelen in hun eigen tempo. Elke dag moet een feestje zijn! 

 

Naast mijn werk hou ik ervan om samen met mijn gezin leuke dingen te ondernemen. Dansen en knutselen met Pien of samen een potje voetballen en kijken naar een voetbalwedstrijd langs de lijn bij Senna en Dean. Een frisse neus halen tijdens een heerlijke wandeling, uitwaaien aan zee, een hapje eten of een terrasje doen samen met vrienden. 

Kader_Ons_Team_Linda.jpg
Linda.jpg

Linda

Hallo,​


Ik ben Linda Arts en ben 48 jaar.
Samen met mijn partner Arno en onze 3 kinderen Jorn, Anne en Loreen woon ik in Vlierden. Ik ben alweer ruim 25 jaar werkzaam in de kinderopvang ​en geniet nog steeds van het verzorgen en begeleiden van al die lieve kindjes. Samen gaan we er weer een leuke en gezellige dag van te maken! In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen of mijn gezin zoals naar het theater gaan, de stad in, iets lekkers bakken, spelletjes, wandelen en uit eten gaan.

Tot snel bij ons speelhofke

bottom of page